Маршрутът за редовни полети София-Скопие ще бъде открит на 27 март. Това е

...
Маршрутът за редовни полети София-Скопие ще бъде открит на 27 март. Това е
Коментари Харесай

Линията София-Скопие се открива на 27 март

Маршрутът за постоянни полети София-Скопие ще бъде открит на 27 март. Това е огромна стъпка, заяви македонският министър на превоза Благой Бочварски, предаде БГНЕС.

" Ще работим незабавно, с цел да дойдат и резултатите незабавно. Решаваме въпросите позитивно. Вчера подписахме меморандум за транспорт на артикули и с това откриваме нови благоприятни условия за бизнеса ", изясни той.

" С министър Благой Бочварски се работи доста елементарно и ефикасно. Всичките ни старания са в посока да понижим икономическата тежест и загради пред двете страни. Не можем да работим за добър стандарт, в случай че нямаме добра стопанска система и транспортни връзки, съобщи от своя страна министърът на превоза на България Николай Събев.

" Ние създадохме този инструмент, който се назовава линия София-Скопие. Това ще даде опция за по-добър стандарт ", уточни още Събев и добави, че в този момент думата имат туроператорите, добави той. 

Според него след тристранна среща с операторите на летищата София и Скопие и притежателят на самолетната компания " Гъливер ", се е постигнало съглашение за стратегия за стимулиране на нови полети, с цел да продължи по-дълго линията, а освен 6 месеца. 

" Създадени са предпоставки за на ниска цена логичен стопански модел ", съобщи министър Николай Събев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР